Discussie-avond over winkelcentra Heemstede 13 juni 20:00

WERK AAN DE WINKEL IN HEEMSTEDE?

De uitvoeringsvoorstellen voor verbetermaatregelen in onze winkelcentra worden in het raadsbesluit VISIE WINKELCENTRA HEEMSTEDE op 1 juni vastgesteld.

Maar zijn we als ondernemers en politici dan uitgepraat?  Zijn onze winkelcentra en ons economisch klimaat TOEKOMSTBESTENDIG? Of praten we misschien al veel te lang en DOEN we te weinig?

Sommige van onze Heemsteedse ondernemers hebben het niet makkelijk of zijn zelfs verdwenen. Ook de koopgewoontes van onze klanten veranderen sterk. Dat roept de vragen op:


Hoe bereiden we ons beter voor op de komende tien jaar?

Hoe slaan ondernemers, politici en vastgoedeigenaren effectief de handen ineen?

Hierover organiseren we op 13 juni een discussie-avond voor Heemsteedse winkeliers en ondernemers, samen met retail-deskundige prof. dr. Cor Molenaar, gemeenteraadsleden en leden van het College.

Prof. dr. Cor Molenaar is hoogleraar e-Marketing aan de Erasmus Universiteit. Als auteur van o.a. Het Nieuwe Winkelen schildert hij in het eerste deel van de avond de actuele trends in onze lokale retailmarkt.


Die trends bespreken we in het tweede deel met u, winkeliers en ondernemers, en met een panel met o.a. voorzitters van onze ondernemersverenigingen.

Daarna discussiƫren we verder met politici. Er is volop gelegenheid voor het geven van uw mening en om vragen te stellen. Kom en praat mee!

Wanneer: dinsdag 13 juni van 20:00 tot 22:00. Inloop vanaf 19:45.
Waar: Binnenweg 209, met dank aan Willen Rhee.

Na afloop praten we na met een hapje en drankje. Plaatsen zijn beperkt en bestemd voor u, Heemsteedse ondernemers. Graag even aanmelden voor 11 juni via heemstedewinkelt@gmail.com. Ook uw vragen kunt u hierheen mailen.

Tot dan!